جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 9 May, 2025
مجله ویستا

چیکن پارمیجانا | طرز تهیه چیکن پارمیجانا


مواد لازم برای چیکن پارمیجانا
 
سینه مرغ کوچک بدون استخوان :4 عدد
آرد :نصف پیمانه
پنیر پارمسان :نصف پیمانه
نمک :یک قاشق چایخوری
ادویه همه کاره :یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
اسپاگتی :به مقدار کافی
کره :2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده :2 حبه
رب گوجه فرنگی :یک تا 2 قاشق غذاخوری
شکر :1/4 قاشق چایخوری
خامه :1/4 پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار کافی
برگ ریحان :6- 5 برگ
جعفری تازه خرد شده :یک تا 2 قاشق چایخوری
کره :2 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده :یک تا 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده :به مقدار کافی
 

چیکن پارمیجانا | طرز تهیه چیکن پارمیجانا
 
طرز تهیه چیکن پارمیجانا
 
ابتدا سینه های مرغ را تکه کنید سپس در مخلوط آرد بغلطانید.
سیر را با سیر خردکن خرد کنید.
کره را درون تابه ای آب کرده سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه آن را سرخ کنید.
رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.
خامه، جعفری و ریحان را به آن اضافه کرده هم بزنید تا 2 دقیقه دیگر نیز صبر کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
روغن زیتون و کره را درون ظرف دیگری، آب کرده و مرغ ها را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.
اسپاگتی را طبق دستور روی بسته با کمی روغن زیتون و نمک بپزید.
کمی دیگر جعفری و پیازچه خرد کنید.
وقتی مرغ ها سرخ شدند آن ها را از روی حرارت برداشته و تا داغ هستند روی آن ها پنیر موتزارلا و جعفری و پیازچه سرخ شده بریزید، در این فاصله اسپاگتی را آبکش کنید.
برای سرو در بشقاب:در یک ظرف بزرگ تر ابتدا مقداری اسپاگتی بریزید روی آن سس گوجه و روی سس، پنیر پارمسان و در کنار آن مرغ را بگذارید که روی آن پنیرهای موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند.
 

چیکن پارمیجانا | طرز تهیه چیکن پارمیجانا
نکات تکمیلی در مورد چیکن پارمیجانا

چیکن پارمیجانا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
چیکن پارمیجانا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

چیکن پارمیجانا ، طرز تهیه چیکن پارمیجانا